Szép volt, fiúk

Győzelemmel kezdett a Honvéd a vízilabda Euroligában

Sikeresen kezdte meg szereplését az Euroliga szlovéniai selejtezőcsoportjában a Honvéd férfi vízilabdacsapata, amely csütörtök este egy góllal verte a berlini Spandau 04 együttesét. Azt hittük, simább lesz...

2008.10.03 07:50MTI/ ma.hu

Hát nem volt könnyű, de a Honvéd csapata most bebizonyította, hogy nem csak jól játszani, hanem küzdeni is nagyon tud. 

Szoros, végig igen küzdelmes csatában nyert a legutóbbi magyar bajnokságban bronzérmes, ezért az új európai kupaszezonban selejtezőre kényszerülő Honvéd a patinás múltú német együttessel szemben. 

Amint azt Novák Ferenc, a Kőér utcaiak szakosztály-igazgatója a helyszínről elmondta, 3-1-re még a berliniek vezettek, onnan fordította meg a magyar gárda a koperi mérkőzést, mindenek előtt a négy találatig jutó Szivós Márton jóvoltából, de Vindisch Ferenc is kitett magáért három góljával. 

Amellett a kapuban a kétszeres olimpiai bajnok Gergely István pekingi formában védett, még egy büntetőt is hárított. 

A pénteki ellenfél az angol Rotherham, amely jóval könnyebb ellenfélnek ígérkezik. A hatcsapatos csoportból négy gárda jut tovább a következő selejtezőkörbe. 

Eredmény, Euroliga-selejtező, C csoport, 1. játéknap: Domino-Honvéd – Spandau 04 (német) 8-7 (1-2, 3-2, 1-0, 3-3)

A csoport másik két mérkőzésén: 

Rivijera Budva (montenegrói)-Rotherham Metro (angol) 24-5 
Rokava Koper (szlovén)-GZC Donk Gouda (holland) 10-7

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.