Labdarúgás

Év végéig kifizethetik Capellót

Decemberben kifizetik az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, Fabio Capellónak az elmaradt bérét Vitalij Mutko orosz sportminiszter szerint.

2014.11.29 15:11MTI

"Év végéig a probléma megoldódik, rendezzük a Capellóval szembeni tartozást" - jelentette ki szombaton a politikus.

Az évi 8 millió eurót kereső olasz szakvezető június óta nem kap fizetést, emiatt kilátásba helyezte, hogy távozik a posztjáról. A 68 éves trénert több oldalról is kritikák érték a nyári brazíliai világbajnokságot követően, mivel az orosz válogatott nem jutott tovább csoportjából, a vb-szereplést fiaskónak minősítő orosz sajtóban például számos cikkben követelték menesztését.

Azóta az Eb-selejtezők G csoportjában az oroszok harmadik helyen állnak az osztrákok és a svédek mögött, idei hét tétmérkőzésükből csak egyet nyertek meg, de az idei esztendőt a múlt héten a magyarok elleni barátságos találkozón győzelemmel búcsúztatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.