Sokat bajlódott az elmúlt hetekben

Foci-vb: Ronaldo ismét társaival edzett

Az elmúlt hetekben a combjával és a térdével bajlódó Cristiano Ronaldo szombaton már együtt edzett a csütörtökön kezdődő brazíliai labdarúgó-világbajnokságra készülő portugál labdarúgó-válogatott többi játékosával.

2014.06.08 15:01MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

Az aranylabdás, friss Bajnokok Ligája-győztes sztárfutballista először gyakorolhatott együtt társaival azóta, hogy tíz nappal ezelőtt csatlakozott a kerethez.

A portugál szövetség közlése szerint az eddig ugyancsak a combját fájlaló Raul Meireles is bekacsolódhatott a közös munkába, az izomsérüléssel bajlódó Pepe azonban továbbra is külön tréningezett.

A portugálok a New York Jets amerikaifutball-csapat edzőközpontjában készülnek és csak szerdán utaznak el Brazíliába, ahol a csoportkörben a németekkel, az amerikaiakkal és a ghánaiakkal mérkőznek majd meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.