Foci-vb

Christiano Ronaldo térdével is gond van

Térdsérüléssel is bajlódik Cristiano Ronaldo, a portugál labdarúgó-válogatott sztárjátékosa, aki az idény végén a combja miatt hagyott ki néhány mérkőzést.

2014.06.04 10:41MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

"Ronaldo bal combjának a hátsó része sérült, illetve íngyulladása van a bal térdében" - közölte a portugál szövetség a vb-felkészülés megkezdésekor. Az aranylabdás támadó kedden speciális foglalkozáson vett részt a New York Jets amerikaifutball-csapat edzőközpontjában, ahol a portugál válogatott készül június 11-ig, a brazíliai elutazásig.

A portugál keretből egyébként nemcsak Cristiano Ronaldo van jelenleg "kímélő üzemmódban", hanem Raul Meireles, Pepe és Beto is. "Cristiano jól van, nyugodtan készül, a dolgok jó irányba mennek - igyekezett megnyugtatni a sajtót a csapattárs Nene.

- Úgy véljük, olyan állapotba kerül majd, hogy tud játszani és segíteni a válogatottnak" - tette hozzá, megjegyezve egyúttal, hogy ha mégsem lesz bevethető, akkor a helyén szereplőnek bíznia kell magában, hogy elvégezhesse a feladatát. Cristiano Ronaldo nem lépett pályára a görögök elleni, első felkészülési mérkőzésen, amely 0-0-val zárult Lisszabonban.

A portugálok pénteken a mexikóiakkal, jövő kedden pedig az írekkel csapnak össze az Egyesült Államokban. A jövő csütörtökön kezdődő brazíliai vb csoportszakaszában a portugálok a németekkel, az amerikaiakkal és a ghánaiakkal mérkőznek majd meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.