Ungár Rebeka duplájával

Győzelemmel zárt a magyar női jégkorong-válogatott

A magyar női jégkorong-válogatott Ungár Rebeka duplájával, közte a hosszabbítás második percben szerzett góljával nyert a kazah csapat ellen a Ventspilsben zajló divízió I/B-s világbajnokság szombati zárófordulójában.

2014.04.12 17:58MTI
freedigitalphotos.net/hin255

Eredmény (a nemzetközi szövetség honlapjáról):
Magyarország-Kazahsztán 2-1 (0-0, 1-0, 0-1, 1-0) - hosszabbítás után
a magyar csapat gólszerzője: Ungár (2.)

Gömöri Csaba együttese - amelynek már nem volt esélye a feljutást érő első hely megszerzésére - jelenleg a harmadik helyen áll, és ha a már biztos tornagyőztes házigazda lettek a zárómérkőzésen legyőzik a hollandokat, meg is tartja ezt a pozícióját. A magyarok három győzelemmel és két vereséggel fejezték be vb-t. Vereségükkel a kazahok estek ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.