Öt helyet javított

Férfi tenisz-világranglista - Wawrinka már a harmadik

Az ausztrál nyílt bajnokság győztese, a svájci Stanislas Wawrinka a nyolcadikról feljött a harmadik helyre a férfi teniszezők világranglistáján, amelyet változatlanul a vasárnapi döntőben alulmaradt spanyol Rafael Nadal vezet.

2014.01.27 08:55MTI
Forrás: youtube.com

Wawrinka pályafutása során először a legjobb svájci. Honfitársa, a korábbi éllovas Roger Federer - aki elődöntős volt Melbourne-ben - visszacsúszott a nyolcadik helyre.

A szerb Novak Djokovic megőrizte a második pozíciót, míg a negyedikre feljött az argentin Juan Martin del Potro. A spanyol David Ferrer és a brit Andy Murry két-két helyet rontva az ötödik, illetve a hatodik.

A legjobb magyar, Fucsovics Márton a 181.

Férfi tenisz-világranglista (az ATP honlapja alapján, zárójelben a legutóbbi helyezés):
1. (1.) Rafael Nadal (spanyol) 14 330 pont
2. (2.) Novak Djokovic (szerb) 10 620
3. (8.) Stanislas Wawrinka (svájci) 5710
4. (5.) Juan Martin del Potro (argentin) 5370
5. (3.) David Ferrer (spanyol) 5280
6. (4.) Andy Murray (brit) 4720
...181. Fucsovics Márton

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.