Vb-selejtezők

Stimac helyett Kovac a horvát kapitány

Távozott posztjáról a világbajnoki pótselejtező előtt álló horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Igor Stimac.

2013.10.16 16:21MTI

A szakvezető - aki 2012 júliusa óta irányítja az együttest - a nap folyamán a csapaton belüli rossz hangulatra hivatkozva felajánlotta a lemondását, azzal a kitétellel, hogy ha változatlanul megbíznak benne, akkor folytatja a munkát.

Az elnökség már meg is találta az utódját Niko Kovac személyében, ő eddig az utánpótlás válogatott vezetője volt, vele vívják majd meg a pótselejtezőt.

A horvátok úgy érték el a belgák mögötti második helyet, hogy az utolsó négy vb-selejtezőn csupán egy pontot szereztek. Legutóbb kedden, Skóciában kaptak ki 2-0-ra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.