Serie A

Öt gól született a Juventus-Milan összecsapáson - videó!

A Juve ezzel továbbra is a harmadik, mindössze két ponttal lemaradva a hibátlan mérleggel éllovas AS Romától, a Milan ugyanakkor csak a 12. helyen áll nyolc ponttal, az első helyezettől 13 ponttal leszakadva.

2013.10.07 07:16MTI
Forrás: youtube.com

A címvédő Juventus már húsz másodperc után hátrányba került, ám fordított, és 3-2-re legyőzte a vendég AC Milant az olasz labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának vasárnap esti rangadóján.

A vendég milánóiak Sulley Muntari révén már az első percben meglepték a torinóiakat. A Juve azonban nem zavarodott meg, s még az első félidőben egyenlített, Andrea Pirlo révén, majd a második játékrészben Sebastian Giovinco és Giorgio Chiellini jóvoltából eldöntötte a meccset. Muntari ugyan a 90. percben második gólját is megszerezte, de az addigra már tíz emberre fogyatkozott csapatának nem maradt esélye az egyenlítésre.

A Juve ezzel továbbra is a harmadik, mindössze két ponttal lemaradva a hibátlan mérleggel éllovas AS Romától, a Milan ugyanakkor csak a 12. helyen áll nyolc ponttal, az első helyezettől 13 ponttal leszakadva.

Eredmény:

Serie A, 7. forduló:
Juventus-AC Milan 3-2 (1-1)
Lazio-Fiorentina 0-0

Korábban:
Bologna-Verona 1-4 (0-2)
Catania-Genoa 1-1 (0-0)
Napoli-Livorno 4-0 (2-0)
Sampdoria-Torino 2-2 (1-0)
Udinese-Cagliari 2-0 (1-0)
Parma-Sassuolo 3-1 (1-1)

Szombaton játszották:
Internazionale-AS Roma 0-3 (0-3)
Chievo-Atalanta 0-1 (0-1)

Az állás:
1. AS Roma 7 20-1 21 pont
2. SSC Napoli 7 18-4 19
3. Juventus 7 14-6 19

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.