Premier League

Hazai pályán kapott ki a listavezető Liverpool

A listavezető FC Liverpool hazai pályán 1-0-ra kikapott a Southampton együttesétől az angol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának szombati játéknapján, ezzel elvesztette veretlenségét.

2013.09.21 18:15MTI

Érdekesség, hogy a Liverpool ezt megelőzően 12 bajnoki mérkőzésén nem kapott ki, legutóbb márciusban, éppen a Southamptonnal szemben maradt alul.

A Premier League-ben így már csak egyetlen veretlen csapat van, a másik liverpooli együttes, az Everton, amely hátrányból fordítva, a hajrában szerzett két góllal diadalmaskodott a West Ham United otthonában. Megszerezte első győzelmét Gera Zoltán csapata is, a West Bromwich Albion, amely a magyar válogatott csapatkapitánya nélkül nyert hazai környezetben a sereghajtó Sunderland ellen.

Premier League, 5. forduló:
FC Liverpool-Southampton 0-1 (0-0)
Newcastle United-Hull City 2-3 (2-1)
West Bromwich Albion-Sunderland 3-0 (1-0)
West Ham United-Everton 2-3 (1-0)

Korábban:
Norwich City-Aston Villa 0-1 (0-1)

Később:
Chelsea-Fulham 18.30

Vasárnap játsszák:
Arsenal-Stoke City 14.30
Crystal Palace-Swansea City 14.30
Cardiff City-Tottenham Hotspur 17.00
Manchester City-Manchester United 17.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.