Pars reménykeltő produkciója

Pars Krisztiáné a világ idei legjobb eredménye kalapácsvetésben

Pars Krisztián a világ idei legjobbjával győzött Lahtiban. A kiváló kalapácsvető láthatóan nagyon jó formában van, reméljük ez kitart az olimpiáig.

2008.07.11 11:49ma.hu

A magyar kalapácsvető 81,96 méterrel diadalmaskodott a finnországi atlétikai versenyen. A világbajnoki ötödik atléta az első három sorozatban még szenvedett a csúszós kör miatt, ám a folytatásban előbb 80,27, majd 80,91 méterig repítette a szert. 

Utoljára még ezt is túlszárnyalta, s a szlovén Primoz Kozmus eddigi idénycsúcsán fél métert javított. 

"Ha Pekingben a technikám rendesen összeáll, akkor 81-82 méter körül dobhatok, ami szinte garancia az éremre" - nyilatkozta a viadal után Pars. 

A lengyelországi Bydgoszczban zajló junior atlétikai világbajnokságon Ozorai Jenny bronzérmet szerzett női kalapácsvetésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.