Arany, ezüst...

Öttusa Eb: új magyar érmek születtek

Marosi Ádám arany-, Kasza Róbert pedig ezüstérmet nyert a lengyelországi Drzonkówban zajló öttusa Európa-bajnokságon kedden. A férficsapat - Marosi, Kasza, Demeter Bence összetételben - szintén győzött.

2013.07.16 17:53MTI

Az olimpiai bronzérmes Marosi rajt-cél győzelmet aratott, hiszen a holtversenyben megnyert vívás után végig megtartotta első helyét. A tavalyi Eb-n második Kasza fokozatosan jött előre, a záró kombinált számot már a harmadik helyről várta, és remek teljesítménnyel egyet még előre is tudott lépni, így megismételte egy évvel korábbi eredményét.
 
Demeter Bence is fokozatosan javított pozícióján, a lovaglás után már nyolcadik volt, ám a kombinált számmal ezúttal meggyűlt a baja, és visszaesett a középmezőnybe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.