Labdarúgás

A Berlusconi család soha nem fogja eladni a Milant

A Berlusconi család soha nem fogja eladni az AC Milan futballklubot - többek között erről beszélt a tulajdonos Silvio Berlusconi lánya, Barbara.

2013.04.12 18:16MTI

"Az apám arra tanított minket, hogy az AC Milannak mindig legyen helye a szívünkben" - nyilatkozta a Gazzetta dello Sportnak Barbara Berlusconi, aki az egyesület igazgatója.
   
Főként az előző szezont követően került szóba a tulajdonosváltás a piros-feketéknél, korábbi sajtóértesülések szerint ennek gazdasági okai lehettek volna, erre utalt az is, hogy a klub komoly pénzért eladta két legjobb játékosát, a svéd Zlatan Ibrahimovicot és a brazil Thiago Silvát.
   
Berlusconi lánya szerint ugyanakkor a két futballista értékesítése elsősorban kiegyensúlyozott költségvetést eredményezett, amire mindig is törekedtek.
   
A Milan rendkívül gyengén kezdte a szezont, ám ezt követően fokozatosan magára talált és jelenleg harmadik helyen áll a Serie A-ban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.