2015-ig hosszabbította meg a szerződését

Huntelaar pályafutása végéig a Schalkéban maradhat

Klaas-Jan Huntelaar, a Schalke 04 holland labdarúgója elképzelhetőnek tartja, hogy a gelsenkircheni csapatban fejezi be a karrierjét.

2013.03.05 12:20MTI

"Lehet, hogy még egyszer szerződést hosszabbítok itt. Még akár 32 évesen is köthetek egy új megállapodást. Lehet, hogy itt fejezem be a pályafutásomat" - mondta a 29 esztendős támadó a Sport Bildnek adott interjúban.
   
A világbajnoki ezüstérmes csatár az előző szezonban 29 góllal gólkirály lett a Bundesligában, és néhány héttel ezelőtt hosszabbította meg a szerződését 2015-ig. A mostani idényben eddig a bajnokságban hatszor, a kupában kétszer, a Bajnokok Ligájában pedig négyszer volt eredményes. A BL-ben a Schalkénak jó esélye van arra, hogy bejusson a legjobb nyolc közé, miután a nyolcaddöntő első meccsén 1-1-es döntetlent játszott a Galatasaray vendégeként Isztambulban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.