Jövőre

Szentesen ötvenméteres fedett uszoda épül

A jövő évben ötvenméteres fedett uszoda épül a Szentesi Üdülőközpont területén.

2012.12.05 15:25MTI

A létesítményteremtést szolgáló pályázat sikerességét bizonyító okmányt kedden vette át a csongrádi város önkormányzata a Magyar Vízilabda Szövetség képviselőjétől.

A szentesi polgármesteri titkárságnak az MTI-hez szerdán eljuttatott sajtóközleménye szerint a pályázat eredményességének záloga volt a szentesi vízilabdasport évtizedeken át tartó kiemelkedő utánpótlás-nevelése és a város önkormányzatának anyagiakban is megmutatkozó támogatása.

A látványsportágak támogatását célzó társaságiadó-kedvezmények, népszerű nevén a TAO-támogatás keretében Cegléden is új fedett uszoda épül, emellett felújítják a BVSC Szőnyi úti uszodáját - hangzott el a sportlétesítmény-fejlesztéssel kapcsolatos sajtótájékoztatón.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.