Nem hosszabbít szerződést a klub

Owen elhagyja a Manchester Unitedet

Michael Owen távozik az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester Unitedtől, mivel klubja nem hosszabbítja meg szerződését.

2012.05.17 14:33MTI

"Minden percét élveztem az itt eltöltött három évnek - nyilatkozta a 32 éves támadó, aki még 2001-ben, a Liverpool játékosaként Aranylabdát nyert. - Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, és kívánom a legjobbakat."
   
Owen 2009-ben a Newcastle Unitedtől szerződött a Vörös Ördögökhöz, de rengeteget volt sérült, így mindössze 52-szer lépett pályára Sir Alex Ferguson együttesében, melyben 17-szer volt eredményes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.