Az elvesztett BL-döntő után

Itthon azért bajnok lett a Győr!

Sorozatban ötödik, összesítésben kilencedik alkalommal lett bajnok a Győr a női kézilabda NB I-ben, mivel a döntő második, szerdai mérkőzésén drámai körülmények között 28-27-re győzött a KEK-győztes Ferencváros otthonában, így 2-0-ra megnyerte a párharcot.

2012.05.16 20:02MTI

A szezon végén visszavonuló Pálinger időn túli hétméterest védett, és ezzel diadalmaskodott az ETO.

A címvédő - amely vasárnap elbukta a Bajnokok Ligája fináléját - remekül kezdett, majd a fantasztikus iramú derbin örült annak, hogy minimális előnnyel várhatta a második félidőt. A folytatás is izgalmas volt, végül Pálinger óriási bravúrja jelentette az újabb aranyat a vendégcsapat számára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.