Időben értesítette a szövetségi kapitány

Van Nistelrooyt kirúgták a holland Eb-keretből

Bert van Marwijk, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya bejelentette, hogy nem számít Ruud van Nistelrooy játékára a nyári Európa-bajnokságon.

2012.04.07 07:59MTI

"Felhívtam és megmondtam neki, hogy nem lesz benne a csapatban. Időben értesíteni akartam" - zárta rövidre a kérdést a szakember.
   
A Málaga 35 éves 70-szeres válogatott támadója már a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon sem játszott. Ott az Oranje ezüstérmes lett.
   
Van Nistelrooy a 2004-es Eb-n a cseh Milan Barossal együtt gólkirály volt, aztán játszott a 2006-os világbajnokságon, majd a 2008-as kontinenstornán is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.