Az Eb-n 17. helyezettek voltak

Műkorcsolya ob - Jégtáncban a Nagy Zsuzsanna, Fejes Máté duó győzött

A januári Európa-bajnokságon 17. helyezett Nagy Zsuzsanna, Fejes Máté kettős nyerte a Gyakorló Jégcsarnokban rendezett műkorcsolya országos bajnokság jégtáncversenyét.

2012.02.13 09:37MTI

A magyar szövetség (MOKSZ) hivatalos honlapja szerint a győztes duó 133,09 pontot kapott rövidprogramjára és kűrjére, míg egyetlen ellenfele, a Turóczi Dóra, Major Balázs páros 120,18 ponttal zárt vasárnap.
   
Szombaton a szintén két indulót számláló férfi mezőnyben Markó Márton szerezte meg a bajnoki címet, a nőknél pedig Chelsea Rose Chiappa nyerte a háromfős mezőny küzdelmeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.