Ranieri változást remél

Szinte nem is volt a pályán az Inter

Claudio Ranieri szerint úgy nem folytathatja csapata, az Internazionale, mint ahogyan vasárnap délután játszott az AS Roma ellen, az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.

2012.02.06 08:15MTI

Az Inter 4-0-ra kapott ki a fővárosban, s a vereség után a tréner úgy fogalmazott: el kell ismerni a Roma érdemeit, de meggyőző sikeréhez az is kellett, hogy saját csapata szinte nem is volt ott a pályán.
   
"Nem tanúsítottunk ellenállást. Ők határozottabbak, gyorsabbak voltak, mi pedig túlságosan puhányan futballoztunk - értékelt Ranieri. - Mostanában sok gólt kapunk, ez elsősorban koncentrációs probléma. Reagálnunk kell a kialakult helyzetre, mert így nem mehetünk tovább" - szögezte le a tréner.
   
Az Inter a bajnokság mellett - melyben az ötödik helyen áll - a Bajnokok Ligájában is érdekelt: február 22-én az Olympique Marseille-jel találkozik a sorozat nyolcaddöntőjében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.