Nagyon dühös a "Bad Blue Boys"

Megfenyegették a Dinamo Zagreb elnökét

Huligánok egy csoportja megfenyegette egy hétfői sajtótájékoztatón Zdravko Mamicot, a horvát bajnok Dinamo Zagreb labdarúgóklub elnökét.

2011.12.12 19:35MTI

Az esemény ideje alatt körülbelül tucatnyi rendzavaró nyomult be a helyiségbe, és szidni kezdték a klubvezetőt, valamint testvérét, a sportigazgatói posztot betöltő Zorant.
   
Amióta a Dinamo nulla ponttal és a zárófordulóban elszenvedett 7-1-es vereséggel búcsúzott a Bajnokok Ligájától, a zágrábi szurkolók, különösen az erőszakos megnyilvánulásairól is ismert drukkercsoport, a Bad Blue Boys erős nyomást gyakorol az egyesület vezetőségére.
   
"Ideje, hogy távozz! Neked annyi!" - skandálták hétfőn a betolakodók, akik kétes üzletekkel is megvádolták Mamicot.
   
Az Olympique Lyontól elszenvedett múlt szerdai, kiütéses vereség után egyébként menesztették posztjáról a Dinamo vezetőedzőjét, Krunoslav Jurcicot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.