Az Internazionale szégyene?

Milito olyan rossz volt, hogy bekukázták

Diego Milito, az Internazionale argentin csatára kapta idén az úgynevezett Arany Kuka-díjat, amelyet az a labdarúgó "érdemel ki" minden évben, aki a legkiábrándítóbb teljesítményt nyújtja az olasz bajnokságban.

2011.12.12 10:46MTI

A 32 éves támadó először kapta meg a Rai Radio 2 díját, melyet a rádióállomás hallgatói szavaznak meg.

Milito tavaly Bajnokok Ligáját nyert az Internazionale együttesével, sőt a döntőben ő szerezte csapata mindkét gólját, s ezt négyéves szerződéssel honorálta a klub. Azonban Milito az elmúlt szezonban csak árnyéka volt önmagának, mindössze öt gólt szerzett a Serie A-ban, s az új idény őszi felében is mindössze háromszor volt eredményes.

Tavaly a brazil Adriano lett a díjazott, aki rekorderként háromszor végzett a voksolás élén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.