A végtelenbe, és gól

Kozmikus csere: űrtechnikát adna a brazil focistákért Ukrajna

Brazília kész labdarúgókat adni Ukrajnának űrtechnológiáért cserébe.

2011.10.26 12:19MTI

A szerdai kijevi lapok szerint ez az ajánlat is elhangzott azon a megbeszélésen, amelyet Viktor Janukovics ukrán elnök tartott brazíliai látogatásán a dél-amerikai ország törvényhozásának fejével, José Sarneyjel.

A találkozón Janukovics úgy fogalmazott, hogy "brazil futballisták már szerepelnek az ukrán labdarúgásban, ami hasznos része a kétoldalú együttműködésnek".

Válaszul Sarney azt mondta: "ha adnak nekünk űrtechnológiát, mi még több futballistát adunk önöknek".

Jelenleg a legnagyobb létszámban a Sahtar Donyeck foglalkoztat brazilokat: nem kevesebb, mint hatot, de például négyen fociznak a dél-amerikaiaktól a Karpati Lvivben, hárman a Metaliszt Harkivban, s további ukrán csapatoknál is akad a sportági nagyhatalomtól érkezett labdarúgó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.