Döntött a FINA

Soproné 2013-as junior vízilabda vb-t

Sopron adhat otthont a 2013-ban esedékes junior vízilabda világbajnokságnak a nemzetközi szövetség (FINA) csütörtöki döntése nyomán.

2011.07.28 07:52MTI

A magyar sportdiplomáciai siker hírét Gyárfás Tamás, a FINA vezérkarának, a Bürónak a tagja tudatta a felnőtt vizes vb színhelyén, Sanghajban.

Gyárfás elmondta, hogy a pályázók közül Magyarország 11, míg Argentína 10 szavazatot kapott, Hollandiára senki se voksolt.
   
Május közepén a kontinentális szövetségnél (LEN) aratott győzelmet egy másik magyar pályázat, aminek eredményeképpen Budapest rendezheti meg a 2014-es női és férfi vízilabda Európa-bajnokságot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.