Labdarúgó NB I

Döntetlent játszott az FTC Kaposváron

Az Európa Liga selejtezőjében érdekelt Ferencváros kétszer is egyenlítve döntetlent ért el a Kaposvár otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójának vasárnapi játéknapján.

2011.07.17 21:53MTI

Kaposvári Rákóczi-Ferencváros 2-2 (1-1)
Kaposvár, 5000 néző, V: Kassai
gólszerzők: Okuka (5.), Peric (73.), illetve Felix (26.), Otten (83.)
sárga lap: Zsók (28.), Okuka (33.), Grumic (45.), illetve Felix (33.)

Kaposvár:
Posza - Okuka, Bank, Zsók, Gujic - Hegedűs, Pedro - Pavlovic (Jawad 56.), Kulcsár K. (Farkas P. 78.), Katona (Peric 64.) - Grumic

Ferencváros:
Ranilovic - Balog Z., Csizmadia, Otten, Junior - Maróti - Morales, Józsi (Fülöp 75.), Andrezinho - Abdi (Pölöskei 79.), Felix (Alison 67.)

Az első forduló zöld-fehér rangadóján a kaposváriak egy szerencsés góllal már az ötödik percben vezetést szereztek. A folytatásban valamivel veszélyesebb volt a vendég Ferencváros és Felix góljával még a félidő közepén egyenlíteni tudott.

A második játékrészben sokáig csak mezőnyjáték folyt a pályán, majd a Rákóczi újabb vezető góljára ismét válaszolni tudott az FTC. Kemény küzdelem végén igazságos döntetlen született.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.