Olimpiára mennének

Női kézi keret: új kapitány, régi nevek

A március végi olimpiai selejtezőkre egyelőre 28 kézilabdázót figyel, közülük pedig 22 játékost javasol az elnökségnek a jövő héten a magyar női válogatott szövetségi kapitánya.

2008.02.13 11:40MTI

Hajdu elmondta: a 22 kiválasztott nevét február 20-án közli majd a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elnökségével. Az elnökségnek kell jóváhagynia a benyújtott listát, ezután lesz végleges a magyar keret. 

A franciaországi Nimes ad otthont az olimpiai kvalifikációs tornának, ahol a házigazdákon kívül az elefántcsontparti valamint egy ázsiai csapat lesz a magyar válogatott ellenfele. Nagy lesz a tét, hiszen csak az első két helyezett szerez kvótát a 2008-as játékokra. 

A névsor: 

Pálinger Katalin, Herr Orsolya, Görbicz Anita, Hornyák Ágnes, Vérten Orsolya, Tomori Zsuzsanna (Győri Audi ETO) Ferling Bernadett, Borbás Rita, Pigniczki Krisztina, Lovász Zsuzsanna, Vincze Melinda (Dunaferr) Pastrovics Melinda, Juhász Gabriella, Szucsánszki Zita, Szamoránszky Piroska, Kovacsicz Mónika (Budapest Bank-FTC) Triffa Ágnes, Szűcs Gabriella, Csáki Viktória, Benyáts Beatrix, Temes Bernadett (DVSC-Aquaticum) Balogh Beatrix (Cornexi-Alcoa-AutoBahn) 

Külföldi klubokból: 

Tóth Tímea (Hypo NÖ), Kirsner Erika (Hypo NÖ), Mehlmann Ibolya (Aalborg), Siti Eszter (Krim Ljubljana), Kindl Gabriella (Krim Ljubljana), Bódi Bernadett (Randers)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.