Pekingi olasz sztárok

Del Piero, Inzaghi és Buffon is megy az Olimpiára?

Nagy sztárok is utazhatnak az olasz válogatottal az olimpiára: a goal.com szerint Pierluigi Casiraghi szövetségi edző alaposan ki akarja használni azt a lehetőséget, hogy három túlkoros, azaz 1985. január 1. előtt született labdarúgót is behívhat a keretbe.

2008.01.10 08:02nb1.hu

A korábbi kiváló csatár Alesssandro Del Pierót, Filippo Inzaghit és Gianluigi Buffont is szívesen látná. - Minden attól függ, hogy Roberto Donadoni kit visz magával az Európa-bajnokságra - mondta Casiraghi. - Elsősorban az 1984-es korosztály legjobbjai kerülhetnek szóba, mint Aquilani és Chiellini, akik sokat tettek azért, hogy kijussunk az olimpiára.

De a válogatott korábi hőseit sem zárom ki, olyanokat, mint Del Piero, Buffon és Inzaghi, vagy akár Luca Toni. Buffon, Aquilani, Toni és Chiellini szinte száz százalék, hogy utazik az Európa-bajnokságra, így ők nem lesznek ott az olimpián, Del Piero és különösen Inzaghi helye azonban korántsem tekinthető biztosnak, kérdés, lesz-e kedvük Pekingbe utazni nyári felkészülés helyett...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.