Nadal olimpiai aranyról álmodozik

Olimpiát nyerne a tenisz csillag

Rafael Nadal, a spanyolok elsőszámú teniszezője indul a nyári ötkarikás játékokon, sőt a legfontosabb jövő évi versenyének tekinti a pekingi tornát.

2008.01.02 07:16MTI

"Nagyon szeretnék eredményesen szerepelni az olimpián, mert úgy vélem, egy azon szerzett aranyérem van olyan becses, mint a Grand Slam-győzelem, vagy a Davis Kupa-siker. Nem is beszélve arról, hogy az olimpiai elsőséget csak négyévente lehet megszerezni" - nyilatkozott a világranglistán második helyezett spanyol játékos. A 21 esztendős Nadal eddigi pályafutása során 23 ATP-tornagyőzelmet aratott egyesben. A Roland Garroson három éve veretlen.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.