Ők nem folytatják

Papp Krisztina és Lovas Petra egyaránt kiesett

Papp Krisztina nem jutott az 5000 méteres síkfutás döntőjébe, míg Lovas Petra az első fordulóban búcsúzott az asztalitenisz verseny további küzdelmeitől.

2008.08.19 14:56ma.hu

A újpesti atléta, Papp Krisztina futamában 16:08.86 perccel a 13. helyen végzett, összesítésben pedig a 27. lett.

Sajnos Papp nem tudta megfutni a legjobbját, így nem lehetett esély a döntőbe kerülésre, hiszen 15:20 perc alatt kellett teljesíteni a döntőbe kerüléshez.

Sajnos fiatal asztaliteniszezőnk, Lovas Petra sem tudott a következő fordulóba jutni. A Postás 28 éves versenyzője a legjobb 64 között a szlovák Eva Odorovától szenvedett vereséget 4-2-es arányban.

Lovas az első három vesztes szett után két játszmát tudott nyerni, ám a kiélezett hatodik szakasz végjátékát riválisa bírta jobban, így a magyar búcsúzott az olimpiától.


Az MTV online olimpiai TV adása

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.