London 2012

Iszinbajeva mégsem vonul vissza

Korábbi ígérete ellenére mégsem vonul vissza a londoni olimpia után Jelena Iszinbajeva, a női rúdugrás világcsúcstartója, aki hétfőn este "csak" bronzérmes lett a szám döntőjében.

2012.08.07 17:11MTI

"Ha sikerül megnyernem az aranyat, azonnal bejelentettem volna a visszavonulásomat, hiszen nincs még egy rúdugró, aki három ötkarikás elsőséggel rendelkezne" - mondta a kétszeres olimpiai bajnok "cárnő".

Iszinbajeva, aki így várhatóan a jövő évi moszkvai világbajnokság után fejezi be a pályafutását, elmondta, hogy nem tudott tökéletesen felkészülni Londonra, mert az izomszakadása nem jött teljesen rendbe:

"Volt esélyem az aranyra, de nem éltem a lehetőséggel" - fogalmazott. "Az öt métert nem tudtam volna megugrani, de a 4,80-at csukott szemmel is át kellett volna vinnem. A többieknek szerencséje volt, nekem nem. Persze mindig azé a siker, aki keresi is azt."

A női rúdugrást az amerikai Jennifer Suhr nyerte, a kubai Yarisley Silva lett a második és Iszinbajeva pedig a harmadik.

Minden érdekesebb londoni hírt el szeretne olvasni?

Ha többre kíváncsi, olvassa a ma.hu olimpiai rovatát, az olimpiahirek.hu-t! KATT!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.