London 2012

A kosár jó! 156 pont az új olimpiai pontrekord

Az olimpiai férfi kosárlabdatornák történetében rekordszámú, 156 pontot dobva nyert magabiztosan a 73 pontig jutó Nigéria ellen az Egyesült Államok a londoni férfi kosártorna harmadik fordulójában.

2012.08.03 07:35MTI

A korábbi olimpiai pontrekord még az 1988-as szöuli játékokról származott: akkor a brazil válogatott 138 pontig jutott Egyiptommal szemben, amely 85 pontot szerzett.

A csütörtök éjjeli londoni mérkőzés legeredményesebb játékosa az amerikai Carmelo Anthony volt. A New York Knicks csillaga 37 ponttal járult hozzá csapata győzelméhez.

Az Európa-bajnok spanyol válogatott nagy csatában, mindössze egy ponttal nyert a házigazda britek ellen a csütörtöki fordulóban.

Minden érdekesebb londoni hírt el szeretne olvasni?

Ha többre kíváncsi, olvassa a ma.hu olimpiai rovatát, az olimpiahirek.hu-t! KATT!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.