Rosszullét miatt kórházba vitték Bieber barátnőjét

Ajjaj: Selena Gomez bekapta a legyet?

Különös hírek terjednek, mióta kórházba került a sikeres énekesnő, Selena Gomez, Justin Bieber kedvese. Talán terhesség az oka rosszulléteinek?

2011.06.13 08:29ma.hu

Rosszul végződött a The Tonight Show Selena Gomez számára. A fiatal tehetség annyira rosszul érezte magát, hogy kórházba kellett vinni.

A TMZ.com bulvároldal értesülései szerint rémesen nézett ki az énekesnő, már a show alatt is, utána azonban végképp kibukott: hányt és szörnyű fejfájás gyötörte.

Egy Los Angeles-i kórházba szállították, és még mindig végeznek rajta vizsgálatokat. A rosszullét oka még nem tisztázott. Nem véletlen ütötte fel a fejét a pletyka, mi van, ha Selena Gomez terhes?

Nemrég párjával, a tinibálvány Justin Bieber-rel Hawaii-on nyaraltak édes kettesben - több fotósorozat is született róluk -, lehetséges, hogy történt egy kis "baleset"?

A 18 éves Selena és a nála egy évvel fiatalabb Justin kapcsolatát illetően már decemberben kezdődtek a találgatások - ekkoriban ugyan még tagadták, hogy egy párt alkotnának, de gyanúsan gyakran lehetett együtt látni őket.

Jó ideje nem titkolják azonban már a szerelmüket. Mindketten nagyon szerelmesnek tűnnek, de egy babához kétségtelenül túlságosan fiatalok!

Justin Bieber nem viccel

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.