Bemutatta otthon Gomez-t Bieber

Selena Gomez távozóban, Justin az orrába mélyedve

Nagy a szerelem Justin Bieber és Selena Gomez között - a rendkívül sikeres tinisztár már be is mutatta a lányt otthon, amelyet a lesifotósok is megörökítettek.

2011.06.07 06:29ma.hu

Hazavitte Selena Gomez-t a szerelme - aki, mint néhány hete már nem titok, a tinik bálványa, Justin Bieber.

Az ifjú énekes elég komolyan gondolhatja kapcsolatát a csinos sorozatsztárral, hiszen már nem először készül a szülői ház előtt lesifotó a fiatalokról.

Justin tehát már bemutatta otthon a barátnőjét, akivel nemrég közös vakációra utazott Hawaii-ra, ahol a leleményes fotósok szintén megörökítették őket.

A páros minden jel szerint remekül érzi magát, Bieber és Gomez rajongói talán már kevésbé.

A mostani felvételeken az látszik, amint Justin éppen elkíséri Selenát az autóig, amely hazaszállítja a minden bizonnyal nála éjszakázott hölgyeményt.

Nem sokkal később a tinisztárt ismét lencsevégre kapták: gondolatai mellett éppen az orrába volt jobban belemélyedve.

Még szerencse, hogy Selena ezt már nem látta. Majd a lapokból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.