Pécsiek varrják a hírességek kiegészítőit

Szexi képek - Lady Gaga magyar kesztyűben nyomul!

Magyar kesztyűt visel Lady Gaga - Az extrém énekesnő egy skiccet küldött csak a pécsi kesztyűkészítő üzembe, ennek alapján gyártották le neki azt a fekete darabot, melyet a Poker Face című videoklipjében viselt.

Lady Gaga kesztyűi a Poker Face című videoklipben! képgaléria

2011.03.19 11:10ma.hu - Fotó: ladygaga.com - szomhor.hu

Lady Gaga magyarországi, a pécsi kesztyűgyárban készült kesztyűkkel villog! Egy amerikai kereskedő rendeli Pécsről a minőségi darabokat. Amikor ugyanis a pécsi kesztyűgyár megszűnt, a kereskedők kisebb cégeket hoztak létre, jelenleg nyolc üzem foglalkozik kesztyűgyártással.

Már igen korai, Pokerface című videoklipjében is pécsi kesztyűket viselt Lady Gaga, azóta is több kesztyűt hord, amely a Baranyai megyeszékhely 70 ezer embert foglalkoztató üzemében készült. Évi 80 ezer párat adnak el.

Még több kép itt! - Fotó: ladygaga.net

Hornicz Bernadett, a Szom-Hor Kft. kereskedelmi vezetője elmondta, mindenki ugyanolyan minőségű kesztyűt kap az üzemből, nincs kiemelve, hogy ez és ez Lady Gaga kesztyűje lesz.

Hornicz József tulajdonos elárulta, hogy az énekesnő egy kis rajzot, skiccet küldött arról, milyen is az elképzelése, ennek alapján alkották meg a kesztyűjét.

Fehér Tiborné, aki az énekesnő kesztyűjét is varrta, beszámolt róla, hogy Lady Gagának valóban kis keze van - naponta több száz pár fut át a dolgozó keze alatt, de nagy megtiszteltetésnek tartja és nagy kihívásnak, hogy egy ilyen hírességnek is kézrevalót készíthet.

Nem a hihetetlen népszerűségnek örvendő énekesnő az egyetlen egyébként, aki a manufaktúrától rendelt kesztyűt. Köztük van Madonna, Angelina Jolie és Christina Aguilera is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.