Találkoznia sem szabadott fiúkkal

Lady Gaga egy fapénisszel tanulta meg a szexet

Szigorú katolikus lányiskolában nevelkedett, ezért szinte nem is érintkezhetett fiúkkal Lady Gaga, akinek így alternatív módon kellett megtudnia mindent a szexről.

Extrém ruhában: Lady Gaga a Grammy-díjátadón képgaléria

2011.02.21 18:29ma.hu

15 éves koromig szinte nem volt semmilyen kapcsolatom a fiúkkal” – ismerte be a minap Lady Gaga, amivel meglepte rajongóit, hisz mostanában már nyomát sem lehet felfedezni benne a szigorú neveltetésnek.

Az ajtó zárva volt, az ablakredőnyök lehúzva, amikor eljött egy nővér, és mesélt nekünk a biztonságos szexről és a cölibátusról” – mesélte, hozzátéve, hogy inkább a szexmegvonásról szólt a beszélgetés, semmint a biztonságról.

Igazából a biológiatanárom volt az, aki a biztonságos szexről beszélt. Volt egy fából készült pénisz, azon mutatta meg, hogyan kell az óvszert felhúzni, és nekünk ott kellett ülnünk.” – magyarázta az akkor még Stefani Germanotta nevet viselő fiatal lány, de aztán az anyja kézbe vette a dolgokat és úgy döntött, majd ő felvilágosítja a lányát.

Fotó: Daily Telegraph (További fotókhoz KATT a képre!)

Azt tanította, hogy legyek nyitott. 20 éven keresztül táncosként dolgozott, és nagyon sok meleg, transzvesztita és mindenféle más barátja volt. Anyám rettentő művelt nő volt, és azt tanította, hogy mindig legyek nagyon nyitott és merjek szeretni, de nagyon-nagyon óvatosan! Azt mondta: Ne ítélkezz senki felett, de ne is bízz senkiben!

A sztárvilágban nem Lady Gaga az első olyan nő, akinél visszájára fordult a szigorú katolikus neveltetés: annak idején Madonna is mélyen vallásos és erkölcsös iránymutatást kapott, amikor viszont kiszabadult a zárt falak közül, első útja egy pornófilm stúdiójába vezetett, és hosszú időre ez a szabadosság jellemezte minden megjelenését.

Később a Like a prayer című klipben a megelevenedő Jézus-szoborral szeretkezett egy oltáron, amivel az egyház rosszallását is kivívta – talán ez egy fricska volt az egyház túlzó erkölcsi szabályai ellen.

További érdekességek Lady Gagáról itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.