Hozta a formáját: műanyagban énekelt

Extrém fotók: Hogy bír ebben mozogni Lady Gaga?

Mindig tud újat mutatni az extravagáns énekesnő - külön díjat érdemelne meghökkentő fellépőruháiért, de azok a darabok is kiverik a biztosítékot, melyekben az utcán mutatkozik. Ezúttal műanyagban lépett fel.

Lady Gaga meghökkentő műanyagruhában Atlantic City-ben! képgaléria

2011.02.22 08:40ma.hu - Fotó: WireImage/GagaDaily

Monster Ball turnéja keretében legutóbb Atlantic City-ben lépett fel Lady Gaga - most sem csalódtak a rajongói, semmilyen téren. A tehetség fantasztikus előadást tartott, öltözékét pedig ismét nem lehetett hová tenni...

Az énekesnő úgy festett, mint egy nővérke, fityulával a fején, de tetőtől-talpig műanyag ruhában tündökölt, mely alatt teljesen átlátszott meztelen teste.

Még több kép itt! - Lady Gaga gumiban - Fotó: WireImage

Csupán mellbimbóit takarta tapaszokkal - kereszt alakúakkal...-, és kivehető volt a bugyija is a nem mindennapi szerelés alatt. Lady Gaga a merész összeállításhoz egy véres kesztyűszerűséget viselt a kezén...

Rajongói minden bizonnyal már meg sem döbbennek rajta, hiszen karrierje kezdete óta számtalan őrületes gúnyát hordott már az énekesnő. Mindig alapos gonddal tervezi meg, mi legyen rajta.

Erotikus öltözékei egyébként sokak szerint azt a célt is szolgálják, hogy felhívja a figyelmet a biztonságos nemi életre - Lady Gaga ugyanis a védekezés egyik elszánt szószólója.

Lady Gaga elmúlt időszaka, a meztelen gördeszkázástól a füvezésig

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.