Jonathan Knight-ot már évek óta gyanúsítják...

Képek - "Csak később lett meleg"- vallott a NKOTB tagja!

Visítozó, szerelmes tinik ezrei várták mindenütt az egykori New Kids On The Block fiúcsapat tagjait - köztük a jóképű Jonathan Knight-ot. Az énekes végre bevallotta: igazak a pletykák, de korábban nem tudta, hogy meleg.

Képekben a NKOTB sztárja, Jonathan Knight képgaléria

2011.02.01 09:29ma.hu - Fotó: WireImage

Régóta folyik a találgatás az egykor bálványozott, népszerű New Kids On The Block zenekar tagjáról: vajon homoszexuális-e.

Jonathan Knight-ról ugyanis születtek az elmúlt években különös, mondhatni egyértelmű fotók.

Jonathan-t is körülrajongták a lányok a fiúcsapat sikerei csúcsán, és sokan azóta sem feledték. Tény, hogy akkoriban igen sokkoló lett volna, ha bevallja: nem a hölgyek érdeklik...

Még több kép itt!

Knight azonban most vett egy mély levegőt.

Nem is tehetett mást, hiszen egykori kedvese, az énekesnő Tiffany a Bravo Watch What Happens Live talkshow-ban elszólta magát. Azt mondta, volt párja csak a szakításuk után lett homoszexuális...

Így a 42 éves énekes pár napja hivatalosan is kénytelen volt beismerni, hogy meleg. Knight közleményben tudatta: sosem buktatták le, kivéve, amikor ezt maga tette meg.

Zenésztársai már két évtizede tudják, hogy meleg, nekik el merte mondani, de nem esett neki jól, hogy most ismét elő kell hozakodnia a dologgal, csak mert a NKOTB ismét összeállt.

Tény, még mindig sokan titkolják másságukat a hírességek közül, hiába elfogadóbbak ma már az emberek.

Ricky Martin
nemrég Oprah Winfrey műsorában vallotta be: iszonyú nehéz volt évek múltán beismernie, hogy homoszexuális - de miután megtette, sírva fakadt a hatalmas megkönnyebbüléstől...

Még idén elveszi szerelmét a meleg énekes

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.