Egy ágyban az Alkonyat sztárjával?

Képek - Bújj össze Robert Pattinsonnal! Csak 35 dollár!

Vajon hányan élnének az alkalommal, ha együtt alhatnának az Alkonyat dögös vámpírfiújával? Márpedig erre lehetőség van, igaz, nem teljesen úgy, ahogyan Robert Pattinson rajongói gondolnák...

Robert és az általa útált pucér vaginák... képgaléria

2010.02.19 15:30ma.hu - Fotó: huffingtonpost

Ahogyan a közemúltban Angelina Jolie-ról és Brad Pitt-ről a fejüket formázó rúzs készült, most Robert Pattinson van soron - készülnek a különféle, róla mintázott tárgyak!

A Robert-baba és egy hűséges rajongó...

A legújabb például egy életnagyságú Robert-baba, illetve párna, amelyet magunkkal cipelhetünk az ágyba!

A dolog Japánban terjedt el - az ottani lányok már akár együtt is tölthetik az éjszakát a színész "párnaformájával".

Aki kitömött Pattinson-ra vágyik, az 35 dollárért megvásárolhatja. A babát gyártó cég a következőképpen hirdeti új - és valószínűleg hamarosan igen népszerű - termékét:

"Ha te is egy vagy a magányos Twilight-rajongó hölgyek közül, itt van neked Edward, aki egész éjjel őrzi az álmod. Bújjatok össze, aludjatok együtt és hagyd, hogy átkaroljon! Párna és férfi egyszerre"...

Cirkuszosnak áll Robert Pattinson?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.