Undorodik a női nemi szervtől?

Robert Pattinson: Én nagyon utálom a vaginákat

A vámpír alteregója lehet, hogy a nők kedvence, de Robert Pattinson a való életben közel sem rajong annyira a hölgyekért. Sőt egyes női testrészektől bevallása szerint kifejezetten undorodik.

Képekben a sármos Robert Pattinson! képgaléria

2010.02.15 15:35Napi Ász Online

Nemrégiben a fiatal színész egy magazin címlapon, néhány lengén öltözött nővel pózolt, de elmondta, hogy nem élvezte annyira a dolgot, mint ahogyan azt egyes férfitársai képzelnék.

"Én nagyon utálom a vaginákat, azt hiszem, egy kicsit allergiás is vagyok rájuk." - mondja Robert.

Remélhetőleg, Kristentől nem undorodik...

"Nem mondhatom, hogy nem készítettek fel arra, hogy ez egy 12 órás fotózás lesz. Rájöttem,hogy ezek a nők még 5-6 órán keresztül meztelenek lesznek."

A színész azt mondja, örült neki, hogy másnapos volt a fotózás napján, így legalább volt kifogása, hogy miért nem beszélget a hölgyekkel.

Azonban annak örült, hogy nem voltak túl kihívóak a képek, leginkább a klasszikus pornográfiához hasonlította a fotósorozatot.

"Ha az ember megnéz egy nyolcvanas évekbeli pornót, akkor láthatja, hogy abban még volt valami bájos, kedves, mint egy kis meztelen közösség. Akik készítették és szerepeltek benne, élvezettel tették, és megbecsülték a munkájukat. A mai pornó már teljesen más, most már teljesen eldurvult, minden belefér." -
véli Robert Pattinson.

Pattinson nem barátkozik, mert paranoiás!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.