A színész élvezhetné, de nem teszi

Pikáns képek: Robert Pattinson pucér vaginák közé keveredett!

Nem akármilyen fotózásra kérték fel a minap az Alkonyat és az Újhold sármos sztárját - Robert Pattinson meztelen hölgyekkel fényképezkedett, őt azonban annyira nem dobta fel a dolog.

Robert Pattinson pucér vaginák közé keveredett! képgaléria

2010.02.16 11:30ma.hu

A Showbiz Spy című internetes oldalnak Robert Pattinson kifejtette, nincs elájulva attól, hogy "vaginák" veszik körül, sőt még úgy véli, allergiás is rájuk!

A lányok bálványa valósággal belebetegedett, hogy tizenkét órán át pucér hölgyek társaságában kellett lennie.

Megrémítette a gondolat, hogy amikor az első pár kép készen lett, tudta: ezek a nők még legalább hat órát ugyanígy pucérak lesznek.

Elmondása szerint többre értékelte az évekkel ezelőtti állapotokat, amikor nem volt olyan nagy "divat" a vetkőzés mindenkinek és mindenhol.

Robert elárulta: nem is tud mit mondani az efféle nőknek. A furcsa ellenézései mindenesetre nem akadályozták meg Pattinson-t abban, hogy jól teljesítsen a fotózáson, a felvételek jól sikerültek.

Ám tény, ha Robert arcára nézünk, nehezen fedezzük fel a túlzott lelkesedés jeleit...

Cirkuszosnak áll Robert Pattinson?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.