Elárulta: "ott" viseli a köveket...

Képek - Jennifer Love Hewitt ragyogó puncijával dicsekedett

Nem mindennapi élményben lehet része annak a férfinak, aki a csinos színésznő ágyába keveredik - Jennifer Love Hewitt pikáns titkot osztott meg a nagyérdeművel alsó fertályát illetően.

Nem túl visszafogott: Jennifer a sztriptízrúdon! képgaléria

2010.01.18 15:30ma.hu

Bár külsőre talán kissé visszafogottabbnak tűnik, Jennifer Love Hewitt most is bebizonyította, hogy egyáltalán nem hozzák zavarba az arcpirító témák...

Olyannyira, hogy a szép színésznő egy talkshow-ban vallott arról, milyen díszei is vannak testének, amelyeket csak az arra méltó személy láthat.

Nem kell azonban azt hinni, hogy Jennifer-nek csupán kicsúszott a száján a pikáns titok, hiszen az életéről írott könyvében is elárulta már ugyanezt.

Igaz, ez tavasszal kerül a boltok polcaira, így a nagyérdemű még nem olvashatott bele.

A színésznő nyíltan elmesélte, hogy egy fájó szakítása után egyszerűen kirakatta csillogó Swarovski-kristályokkal a nemi szervét.

A meghökkentő cselekedeten még a sokat tapasztalt George Lopez műsorvezetőt is meglepte, de nem hagyta ki a lehetőséget, és megkérdezte Jennifer-t: most is ki van díszítve odalent?

Amikor Love-Hewitt határozott igennel felelt, a talkshow vezetője egy elragadtatott kézcsókkal le is zárta a témát...

Meglepő fürdőruhában Jennifer Love Hewitt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.