Botrányt okozott az énekesnő

Képek - Amy Winehouse színházban püfölt egy dolgozót!

A brit sajtó megint Amy Winehouse botránytól hangos, most egy színházban támadt a személyzet egy tagjára, aki közbeszólásával zavarta meg az előadást.

Amy Winehouse izgató új keblei: mellbimbója is kilátszott! képgaléria

2009.12.30 15:00mellesleg

Amy Winehouse-t összefüggésbe hozták egy londoni színházban történt támadással, közölte a rendőrség. A 26 éves soul dívát letartóztatták, az őrszobán már ügyvédjével egyetemben jelent meg.

A rendőrség nem nyilatkozott a részletekről, de a brit média azt állítja: az énekesnő szombaton rátámadt a Milton Keynes színház személyzetének egyik tagjára, miután az megzavarta az előadását.

Óvadék ellenében szabadlábon védekezhet, de január 20-án meg kell jelennie a bíróságon. Amynek már nem ismeretlen a rendőrségi intézkedés.

Kitett magáért ebben az évben is, hisz már felmentették idén, amikor rátámadt egyik rajongójára, mert le akarta fotózni. A bíróság nyilatkozata szerint nem volt megalapozott a szándékos bántalmazás vádja.

Az ügyvédje azt állította, hogy az énekes ittasan húzott be a nőnek, de Amy szerint, ő csupán elhárította a támadást, amit a rajongója kezdeményezett.

Winehouse akkor robbant be a köztudatba, mikor megnyerte a 2006-ban Back to Black című albumával a Grammy-díjat, de a zenéje egyre jobban háttérbe szorult a drog, az alkohol ügyek és a viharos házassága miatt.

A kérdés, lehet-e lentebb süllyedni, vagy már ott tartózkodik a soul királynő?

Ismét egykori párjával van Amy Winehouse? Tudja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.