Súlyos állapotban a Baywatch sztárja

Borzasztó! - Metilalkoholt ivott, összeomlott Hasselhoff keringése!

Kis híján meghalt és újabb megrázkódtatást okozott lányának David Hasselhoff - A színészre, aki hosszú ideje alkoholproblémával küzd, fennakadt szemekkel és csorgó nyállal talált rá gyermeke.

Megdöbbentő képek: David Hasselhoff tökrészegen! képgaléria

2009.11.30 13:30ma.hu

David Hasselhoff újra kísértette a halált - A Knight Rider és a Baywatch sztárjához nem egyszer kellett már mentőt hívni, miután alaposan lerészegedett.

A színész több alkalommal próbált leszokni az italról, de a jelek szerint nem sok sikerrel. Házassága Pamela Bach-al tönkrement az alkoholizmusa miatt.

Két éve, boldogan: David, Pamela és lányaik: Hayley Amber (balra) és Taylor Ann

A részegen fetrengő sztárra több esetben lányai találtak rá, és riasztották a mentőket.

Előfordult, hogy egyikük videóra vette az öntudatlan állapotban hamburgert majszoló Hasselhoff-ot.

Most azonban tényleg túl messzire ment a színész! Kaliforniai házukban 17 éves Hayley Amber lánya találta meg, eszméletlen állapotban.

Amikor kórházba került, percekig abban sem voltak biztosak az orvosok, hogy életben marad!

Egy szomszéd árulta el az újságíróknak, milyen körülmények közt vitték be Hasselhoff-ot a Los Angeles-i Cedars-Sinai klinikára: a keringése összeomlott, szeme fel volt akadva és a nyála is csorgott.

Kiderült, hogy a sztár metilalkoholt ivott.

Nem tudni, hogy mikor engedik ki a kórházból, az azonban bizonyos, hogy ha így folytatja, nem sok jót lehet jósolni az egykori sármőrnek...

Az MTV Europe Music Awards-on is talajra itta magát Hasselhoff!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.