Mi lesz a lányokkal?

Leleplező fotók: David Hasselhoff felesége is alkoholista?!

Megdöbbentő fordulat - A Knight Rider és a Baywatch egykori sztárját alaposan meghurcolták pár éve, amikor kiderült, szinte állandóan iszik. Lányai az anyjukhoz kerültek. Ám most kiderült: ő se sokkal különb!

Ciki: David Hasselhoff felesége nagyon berúgott! képgaléria

2008.08.11 11:51ma.hu

Döbbenetes videó látott napvilágot Pamela Bach-ról, David Hasselhoff egykori feleségéről.

Az asszony részegen bulizik - már-már elalszik az italtól a pamlagon ülve, majd ledől egy ágyra, ruhája felgyűrődik, de észre sem veszi. Később ketten támogatják ki a rendezvényről...

Bach és Hasselhoff házassága néhány éve éppen a színész alkoholizmusa miatt ment tönkre - 2006-ban hivatalosan is elváltak.

Az egykori boldog család - Fotó: jamd.com

Két, lassan felnőtt lányuk, Taylor Ann és Hayley Amber az édesanyjához került, apjuk csak ritkán láthatta őket.

Előfordult, hogy éppen idősebbik lánya készített leleplező videót arról, hogy édesapja részegen fetreng és egy pizzát igyekszik - nem kis megerőltetéssel - magába tömni.

Az egykori feleség, Pamela panaszkodott is sokat a sztárra - ennek fényében valóban sokkolóan hat, hogy most róla került fel az internetre egy, az asszonyt igen kellemetlen helyzetbe hozó felvétel...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.