Vajon hogy történt a bukás?

Kínos képek - Brad Pitt orra esett motorjával!

A hírességek sem kerülik el a kisebb-nagyobb karambolokat - Ezúttal Brad "Bakkecske" Pitt esett el motorjával.

Brad Pitt száguldozott és ütközött motorjával! képgaléria

2009.10.27 18:30mellesleg

Szerencsére Brad Pitt-nek - és senki másnak - nem esett baja, de a motorkerékpárt trailerrel kellett elvinni a helyszínről.

Több verzió kering arról, hogy valójában mi történt. Az egyik szerint egy paparazzo üldözte kocsijával a színészt, és egy piros lámpánál nem fékezett elég hamar.

A paparazzo meglökte Brad motorjának hátsó kerekét, a kétkerekű pedig a lökéstől nekikoccant az előtte álló autó lökhárítójának.

A második verzió arról számol be, hogy Pitt a kocsisorban szlalomozott az előrejutás érdekében, de az egyik kanyart túl szűkre vette.

A harmadik variáció egy banális kis balesetet feltételez: Brad le akart parkolni, de egy piros lámpánál lassító autó miatt el kellett kapnia a kormányt.

A motor kormánya beleakadt a parkoló autóba, Brad pedig elvesztette az egyensúlyát, és elesett.

Mivel mindhárom történet a TMZ weblapon jelent meg, és egyiket sem erősítette meg hivatalos forrás, a nagyközönség csak találgathat, vajon melyik lehet igaz.

Valószínűleg egyik sem... de legalább fotók dokumentálják a balesetet.

Vajon Szent Angelina mit mondott férjének, amikor a férfi motor nélkül ért haza? "Te balfék!" ...vagy valami ilyesmit.

Brad Pitt lassan úgy fest, mint egy hajléktalan...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.