A topmodell újra mélyen a pohár fenekére nézett

Döbbenet! Kate Moss nem bírja pia nélkül!

Kate Moss újra mélyen a pohár fenekére nézett... a legújabb képek tanúsága szerint a topmodell, parti-királynő szombat estéje ismét hangosabbra sikerült a kelleténél. Kate-et a londoni Ivy nevű szórakozóhelyen látták totál részegen vonaglani.

Nézze meg! Kate arcán meglátszik a sok ivás... képgaléria

2009.09.28 17:40mellesleg
Kate megint csúnyán lerészegedett!

Kate Moss egyik haverja, a The Kill énekese, Jamie Hince együtt mulatott vele aznap este. Megpróbálta védeni, elterelgetni Kate-et a fotósok kíváncsi szemei elől: nem sok sikerrel.

Miss Moss aranyló szőrmekabátkájában nekiállt pózolni a fotósoknak, bár a szemét már alig tudta nyitva tartani.

A topmodellnek nem csak az alkohollal vannak problémái. Alig egy hónapja volt, hogy St. Tropez-ban egy jachton látták betépve vonaglani nem kevésbé dekoratív barátnőjével, Lily Allennel.

Nem is lenne probléma ha a szépség néha kirúg a hámból, amennyiben nem árt vele senkinek.

A dolog szépséghibája azonban, hogy lánya, a hat éves Lila Grace is ott ült a hajón, mondhatjuk józan felnőtti felügyelet nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.