A modell bőre és arca bánja a bulizást..

Kilátszó fenék, meggyötört arc- Kate Moss-t elnyűtte az ivás!

Kate Moss a minap a GQ Men of the Year Awards díjkiosztó gáláján jelent meg, ám a szupermodell többek szerint nagyon ramaty állapotban van, az arca elnyűtt, a teste nem feszes, a túl mini ruhájáról nem is beszélve!

Kate Moss a GQ Men of the Year Awards-on! képgaléria

2009.09.09 16:20ma.hu
Az ital nyomai megjelentek az arcán- Fotó: Dailymail

Kate mostanában forró képeken és reklámokban látható, ám az eseményen a tündöklő Kate-ből nem sokat láthattak a megjelentek…

Kate Moss különben az Yves Saint Laurent legújabb illatához, a Parisienne-hez készült reklámban egy Párizs utcáin haladó taxiban éppen arról fantáziál, hogy egy ismeretlen férfi kényezteti őt az ágyban, miközben a Depeche Mode I Feel You című számát idéző zene szól.

A közelmúltban már többször is előfordult, hogy a brit szupermodell legalább az egyik mellét felfedte egy-egy magazinfotózás kedvéért.

A reklámfilm készítői egyébként fenntartják a talányt, és inkább a nézők és vásárlók fantáziájára bízzák, hogy az aktus valóban megtörtént-e, vagy csak Moss képzeletének a szüleménye.

A reklámfilmben fontos szerepet játszó rózsa természetesen a parfüm egyik összetevőjére, a damaszkuszi rózsára utal, ami mellett egyébként ibolya, pünkösdi rózsa, pacsuli és vetiverfű adja a Parisienne illatát. Kate Moss stílszerűen végig Yves Saint Laurent-ruhákban feszít.

A Parisienne-t ugyan már lehet kapni a Harrod's áruházakban, de más üzletekben csak októbertől kezdik majd az értékesítést.

Eközben Kate Moss egy újabb illatot szeretne piacra dobni a saját neve alatt.

Kate Moss felszállt egy cigánykaravánra?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.