Szekéren utazik és táncol a szupermodell...

Forró képek! Pucér cicikkel pattant roma karavánra Kate Moss!

Furcsa ötlettel állt elő a V Magazine, melynek legújabb számában Kate Moss a roma kultúrához került közelebb, ugyanis a képeken a cigányok életéből elevenítenek fel pillanatokat, néha hiányos öltözékben.

Pikáns- Így néz ki roma lányként Kate Moss! képgaléria

2009.09.01 18:15ma.hu
Kate a V Magazine-ban!

Kate már régebben is vonzódott a roma kultúrához, hisz korábban még azt is tervezte, hogy egy cigány hangulatú eljegyzési partit rendez.

Akkoriban még Jamie Hince volt a párja, és mivel Moss volt a kenyérkereső a családban, ezért ő vette magának a gyűrűt, ami 90 000 fontba került.

Kate Moss most nagyon nagy erőbedobással dolgozik, a Top Shop őszi-téli kollekciója után most az Yves Saint Laurent legújabb, Parisienne fantázianevű parfümjét reklámozza.

- “Nem kell párizsi születésűnek lenned ahhoz, hogy parisienne legyél, csak az érzés számít” – nyilatkozta az YSL Beaute sajtófőnöke, és úgy tűnik, igaza volt.

A reklámfilben Kate Moss láthatóan nagyon benne van a Parisienne-érzésben. Az YSL Parisienne egy fás-virágos parfüm, némi rózsa és gyümölcsillattal megbolondítva, amivel a márka főként a 30 év feletti nőket szeretné lenyűgözni.

Kate Moss: YSL Parisienne reklámfilm:

Mi történhetett? Moss szétfoszlott?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.