Legjobb barátnőjével szexel a népszerű műsorvezető

Kitört a botrány! Oprah Winfrey leszbikus?

Oprah Winfrey titkos naplói egyszerűen eltűntek...ezért a műsorvezető szinte retteg, hogy kiderülnek legféltettebb titkai.

Oprah számos világsztárral beszélgetett már! képgaléria

2009.07.01 14:30ma.hu
A legjobb barátnő a szerető?

A könyvecskékben állítólag több kínos titok is található, többek közt az, hogy Winfrey leszbikus viszonyt ápol legjobb barátnőjével, Gayle Kinggel.

A titkos viszonyról állítólag Oprah és Gayle legközelebbi barátai is tudnak, élettársa, Stedman Graham még csak nem is sejti, hogy valaki más is van a képben, és főleg azt nem, hogy az illető egy nő. - írja a National Enquirer.

A műsorvezető nagyon sok titkot írt le a naplóban, és ha kiderülnek, nagyon kellemetlen helyzetekbe fog kerülni.

Többek között arról is vall a naplóban, hogy étkezési gondjai vannak. Oprah Winfrey állítólag a 70-es évek vége óta ír rendszeresen naplót.

Pontosabban azóta, mióta egy baltimore-i tévécsatornánál megismerkedett Gayle Kinggel.

- "Kétségbeesetten vissza akarja kapni a naplókat. Bevallotta, hogy az évek során jónéhány olyan dolgot írt le bennük, amik robbanhatnak, ha nyilvánosságra kerülnek" - nyilatkozta egy bennfentes.

Oprah tényleg elájult Kate Winslet melleitől?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.