Obama sikere meghatotta a sztárokat

Győzött a remény! - Oprah sírva, DiCaprio büszkén ünnepelt

Úgy tűnik, győzött a remény - pityeregte el magát Barack Obama győzelmének hírére Oprah Winfrey, Amerika legbefolyásosabb tévéikonja.

Obama győzelme - Amerika megválasztotta első fekete elnökét képgaléria

2008.11.07 10:10MTI

"Úgy tűnik győzött a remény" - pityeregte el magát Barack Obama győzelmének hírére Oprah Winfrey, Amerika legbefolyásosabb tévéikonja.

Az afro-amerikai műsorvezetőnő - aki Brad Pitt-tel és Jesse Jackson-nal együtt Chicagóban ünnepelte Amerika első fekete elnökének megválasztását - úgy értékelte, hogy az ország tudatosabb lett.

"Nem lehetnék a mostaninál büszkébb a hazámra, és arra, hogy amerikai vagyok" - jelentette ki Leonardo DiCaprio, aki új filmjével kampányolt Rómában.

A People celebmagazin George Clooney-t is idézte, aki gratulált Obamának a "történelmi győzelemhez", és hangsúlyozta: eljött az ideje, hogy a jelen generációi egységesen nézzenek szembe a felmerült kihívásokkal.

Courteney Cox és David Arquette közben Beverly Hills-i otthonában szervezett győzelmi partit Obama tiszteletére, ahol Jennifer Aniston-tól a vicces Sacha Baron Cohen.en át szép számmal tűntek fel ismert sztárok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.