A műsorvezető beszólt, megtorlásra számíthat?

Képek - Oprah kapja a következő pofont Rihanna barátjától?!

Mégiscsak gondolkodóba esett a huszonegy éves barbados-i énekesnő, érdemes-e együtt maradnia barátjával, aki nemrég csúnyán megverte őt. Lehet, hogy ez a talkshow-királynő Oprah Winfrey-nek köszönhető?

Legújabb képek Rihannáról: nem valami vidám... képgaléria

2009.03.17 11:15ma.hu

Kíméletlenül szembesítette a minap Rihannát az igazsággal Oprah Winfrey élő show-jában.

A kedvese, Chris Brown által alaposan helybenhagyott énekesnőnek a talkshow-n keresztül üzent.

Az énekesnő és párja, Chris Brown

Oprah Winfrey csalódottságának adott hangot, amiért Rihanna visszafogadta az őt bántalmazó fiút és nem köntörfalazott: "Ha egyszer megütött téged, újra meg fog ütni" - mondta.

A fiatal énekesnő az ismerősei szerint valóban komolyan fontolóra vette az intelmeket, s hajlik rá, hogy szakítson Chris Brown-nal. Állítólag egyre távolságtartóbban viselkedik vele.

Nos, ha a 19 éves Brown ráébred, valójában kinek köszönhető az elhidegülés, nem kizárt, hogy Winfrey-nek is vigyáznia kell magára!

A hirtelen haragú Chris egy hónapja verte el olyan csúnyán Rihannát, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett!

A legutóbbi hírek szerint először ki akarta lökni az autóból a lányt, de be volt kötve, ezért a fejét verdeste az ablaknak, és a fülén is többször megütötte.

Barátai is örülnének, ha Rihanna hallgatna Oprah Winfrey-re, mert igencsak aggódnak a brutális eset óta a sztárért, aki nem sokkal a történtek után megbocsátott a barátjának...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.